Ο Κώστας Φραγκολιάς «αδειάζει» τον Γιάννη Σπαλιάρα – Newsbeast

Ο Κώστας Φραγκολιάς «αδειάζει» τον Γιάννη Σπαλιάρα – Newsbeast


Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι. Και λόγω της σχέσης που έχουν, ο Κώστας Φραγκολιάς ήξερε από νωρίς για τα επαγγελματικά σχέδια του Γιάννη Σπαλιάρα στο εξωτερικό και δη για τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix. Μάλιστα, για τη διεθνή καριέρα του Σπαλιάρα έχει γίνει πολύς λόγος, ενώ άνοιξε μέχρι και μέτωπα, όπως με τον Δημήτρη Παπανώτα πριν λίγο καιρό.

Ωστόσο, φαίνεται πως η προσπάθειά του στην υποκριτική δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Στο Happy day έπαιξαν την πρώτη σκηνή στην οποία παίρνει μέρος ο ηθοποιός/μοντέλο και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα.

Τα επόμενα λεπτά, ο Κώστας Φραγκολιάς έλαβε στο κινητό του μηνύματα με παράπονα για τις αναφορές της παρέας της εκπομπής στον Σπαλιάρα. Ο Φραγκολιάς τότε πήρε το λόγο και φρόντισε να ρίξει το «καρφί» του στον φίλο του, εκφράζοντας και το παράπονό του.

«Το θέμα με το Netflix το ξέρω από τον Ιούνιο, το συζητήσαμε με τον Γιάννη και μου ζήτησε να μην πω τίποτα. Το σεβάστηκα και από μόνος του μου είπε πως όταν αποφασίσει να μιλήσει γι’ αυτό, θα είναι σε μένα, συνεπάγεται σ’ εμάς. Από τότε ο Γιάννης έχει μιλήσει σε όλους, εκτός από εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.